Verdens lancering af Miele Dialog OvenTuren var sponsoreret af Miele.

img_9410

I mandags var jeg så heldig at blive inviteret et smuttur til Berlin for at deltage i verdens lanceringen af et nyt og revolutionerende køkkenprodukt fra Miele. Vi var en gruppe bloggere og bladredaktører som fik lov til at overvære lanceringen og vi havde simpelthen den hyggeligste dag i Berlin!

Vi startede med at flyve til Berlin mandag morgen – meget tidligt! Hvilket krævede lidt ekstra kaffe, men turen var det hele værd. Vi havde et par timer i Berlin inden eventen startede, hvor vi gik en tur i det skønne vejr, så Brandenburger Tor og spiste croissanter i solskin. Alt sammen i dejligt selskab – det var en fornøjelse at møde en masse andre inspirerende mennesker på turen!

img_9401

Efter at have nydt det dejlige vejr et par timer gik turen til Bolle Festsäle, hvor selve lanceringen skulle foregå. Og jeg må sige at Miele levede op til deres ry med at stable noget af en event på benene – hold da op hvor var der gjort meget ud af det. Vi vidste ikke rigtig hvad vi skulle forvente andet end at det skulle blive revolutionerende og spektakulært – og jeg må da også sige at jeg blev noget overrasket. Positivt!

Det nye produkt der blev lanceret er den nye Miele Dialog Oven – en ovn jeg faktisk har lidt svært ved at forklare teknikken bag (især fordi hele forklaringen var på engelsk), men som intet mindre imponerede mig virkelig meget. Og jeg kan ikke vente med at den kommer til DK, så den kan afprøves.

img_9412 img_9415

Undervejs i eventen fik vi præsenteret flere forskellige retter, hvor vi både fik forklaret teknikken bag og vi fik lov til at smage de mange lækkerier. Ovnen kunne blandt andet lave følgende:

  • fisk tilberedt i en isboks – fisken blev tilberedt i ovnen uden at isen smeltede.Det var altså lidt skørt men meget imponerende at det kunne lade sig gøre! Og så smagte det skønt.
  • Hot’n’cold laks – den ene halvdel af laksen var pakket ind i folie og det hele kom så i ovnen. Det stykke der var pakket ind forblev råt mens den anden halvdel blev tilberedt helt perfekt.
  • Kød tilberedt i bivoks – perfekt tilberedt kød på kun 35 min. Prøv lige at tjekke på billederne hvor lækkert det ser ud?!

img_9422 img_9431 img_9440 img_9453

Dette er blot nogle af de ting den nye Dialog Oven kan – og jeg glæder mig virkelig til at afprøve og se hvordan den kan gøre nogle lidt mere hverdagsagtige retter lettere at have med at gøre. Og hvordan den tilbereder kager selvfølgelig! Det skal i hvert fald testes når Dialog Oven kommer til Danmark. Og så er jeg sikker på at den også vil imponere og friste mange af jer køkkennørder derude, der er lige så vilde med lækkert køkkenudstyr som jeg er.

Alt i alt var det en virkelig skøn dag, hvor jeg fik mødt en masse søde mennesker og hvor jeg virkelig blev imponeret udover det sædvanlige af Miele og den nye Dialog Oven.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *