Mine bedste juleopskrifter

IMG_4474
Julen nærmer sig med hastige skridt – og jeg må da også indrømme at på trods af at jeg har en bachelor hængende over hovedet, så er jeg virkelig kommet i julestemning. Det betyder også at jeg allerede har været i køkkenet og lave julelækkerier. Og der er mange flere på vej – altså juleopskrifter.

Indtil da tænkte jeg at jeg ville dele mine yndlings julelækkerier med jer fra sidste jul, da der er kommet en hel del nye læsere til siden sidste år. Og i skal jo ikke gå glip af de skønne lækkerier fra sidste år. Og så er nogle af dem altså bare så lækre at de helt sikkert fortjener at blive lavet til julehyggen igen i år. Jeg har i hvert fald planer om at lave hjemmelavede Ferrero Rocher og Blomme i Madeira meget snart!

blomme i madeira opskrift

Hjemmelavede blomme i madeira der vil gøre enhver mand glad!

ferrero rocher opskrift

Ferrero Rocher lavet på den bedste nougat – de er ikke til at holde fingrene fra!

appelsinspecier

Sprøde og smørfyldte appelsinspecier med chokolade og pistacie.

IMG_3795

De blødeste og lækreste lakridsfudge – perfekt til en værtindegave. Eller bare til at spise sig igennem.

IMG_2362

En skøn krydderkage med lakrids og appelsinglasur.

flødekarameller

Hjemmelavede flødekarameller er perfekt som juleslik – og lækkert med en afveksling til alt marcipanen.

jule brownie

En dejlig kanelkrydret julebrownie med valnødder og amarena kirsebær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *