Veggiedeller

veggiedeller

Lækre grønne veggiedeller med spinat, kikærter og feta – et lækkert grønt alternativt som tilbehør til aftensmaden. Veggiedellerne lavede jeg sammen med Julie Bruun som tilbehør til en lækker salat, som i får opskriften på om et par dage.

Derudover får i også en lille video med veggiedellerne – dette er anden video som vi skød sammen med disse snurrer. Og lad mig sige det sådan – håndholdt kamera er no-go næste gang vi skal lave madvideoer. Jeg håber dog i kan bruge opskriften og videoen alligevel. Om ikke andet så smager de grønne veggiedeller virkelig godt!

God fornøjelse – søde kram, Pilen <3INGREDIENSER

1 dåse kikærter
3 æg
2 fed hvidløg
100 g feta eller salatost
1 spsk. mangochutney
1 porre
80 g spinat
1,5 dl havregryn (måske mere, hvis de skal være knap så flade)
salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Dræn kikærterne og kom dem i en blender. Kom resterende ingredienser i blenderen og kør rundt.

Steg i rigeligt med olie et par minutter på hver side.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *