Små glimt af februar


untitled-design-1

Er jeg den eneste der føler at februar bare er fløjet afsted? Jeg kan i hvert fald ikke helt forstå at det allerede er en måde siden at kalenderen sagde februar – uden at jeg faktisk helt kan sætte ord på hvad jeg har brugt februar på.

Heldigvis har februar faktisk bragt en del godt med sig, og der er sket en masse spændende ting på karrierefronten. Hvilket virkelig er en lettelse – det bliver altså hurtigt lidt kedeligt at gå hjemme. Selvom der så bliver bagt ualmindelig meget kage.

Min februar…

untitled-design-1-kopi… Startede med dimission og fest med mine nu tidligere studiekammerater. Dagen blev brugt på at spise brunch med min søde mor, tage til dimission og få overrakt eksamensbevis og om aftenen feste, drikke vin og spise pizza og denne lækre nutellakage med chokomousse.

plantecaféen… Endelig fik jeg besøgt plantecaféen. Og jeg er fan – så hyggeligt og virkelig lækker kaffe!
untitled-design-1-kopi-2… Hotdogparty og Hint med min søde søster og hendes kæreste. Helt ok søndag – og sindsygt lækre hotdogs! Find opskriften på mine brioche hotdogbrød lige her.

 

grappa morgenmadspizza
… Jeg forelskede mig fuldstændig i denne her lækre morgenmadspizza på Grappa. Det skal vi helt sikkert prøve selv at lave en dag. Hold nu op den smagte godt! Tak til min søde kæreste for at invitere på spontan søndagsbrunch.

 

untitled-design-1-kopi-3
… Min mor indløste hendes fødselsdagsgave som var en forkælelsesdag med mig og min søster i Århus med ansigtsbehandling, lækker frokost, shopping og kaffe. Min søde mor var SÅ glad og vi hyggede os helt vildt. Og så fandt jeg ud af af Café Grene (caféen der ligger i Søstrene Grene) har en ualmindelig quinoasalat med falafler og hummus – det er ikke sidste gang jeg spiser frokost her!

 

untitled-design-1-kopi-5
… Jeg var til middag med Bloggers Delight og Jane Kønig på Rømer, hvor vi fik lækker mad og hvor jeg mødte en masse seje og søde bloggere. Det var super hyggeligt og dejligt at møde en masse andre bloggere – og så var vi så mega heldige at modtage den fineste gave i form af et LOVE-tag fra Jane Kønig. Wauw – og tak!
16990188_10155063270774819_706654182_o
… Måneden sluttede af med en smuttur til København med besøg hos en sød veninde, besøg på kaffebar og den bedste nyhed – for jeg har simpelthen fået drømmejobbet! Jeg er SÅ glad og kan ikke vente med at komme igang – jeg skal nok give en lille update om jobbet når jeg er kommet igang og det hele sådan officielt er på plads.

Håber at jeres februar har været lige så fantastisk som min – og nu glæder jeg mig faktisk bare helt vildt til marts med job, forår og forhåbentlig flere soldage <3

God tirsdag og varme forårskram, Pilen


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *