Min oktober

untitled-design-1-kopi-2

Kender i det der med at man næsten ikke kan følge med? Jeg føler kun lige vi er gået ind i oktober, men i dag står der 3. november i min kalender. Hvordan er oktober bare sådan forsvundet lige pludselig? Det betyder for mit vedkommende at jeg siger farvel til en måned med en masse hyggelige arrangementer, fødselsdag og venindehygge. Det betyder desværre også at november bliver en måned med fuld fokus på min bachelor opgave, som jeg har store intentioner om at afslutte inden juleferien. Så kryds lige fingre for at jeg når det!

Oktober måned har budt på en masse lækre opskrifter på bloggen, og et antal besøgende der er steget ret så meget. Hvilket jeg er SÅ glad for – det betyder virkelig meget for mig at i gider at følge med derude, og jeg håber fortsat at kunne inspirere og gøre jeres hverdag lidt sødere. Jeg sætter pris på hver og en besøgende, kommentar og like! Heldigvis har jeg masser af opskrifter i ærmet til det næste stykke tid – så selvom den kommer til at stå på bachelor, skal man jo stadig huske at holde sine pauser. Gerne med lidt madlavning og lidt kagebagning hvis du spørger mig.

Jeg overvejer at gøre disse tilbageblik til en tradition, og eventuelt komme med lidt flere personlige indlæg, så i kan få en fornemmelse af hvem der egentlig står bag alle opskrifterne her i Pilens Køkken. Er det noget i kunne tænke jer, eller er der andet i mangler mere af her på bloggen? Skriv endelig en kommentar hvis i har nogle ønsker – jeg vil gerne høre jeres mening, hvad i synes kunne være spændende at læse om og hvilke opskrifter i bare mangler?

Jeg håber at i alle har haft en dejlig oktober måned! Nedenfor kan i se lidt glimt fra min oktober der stod på masser af lækker mad, kage og hyggestunder <3


morgenmad

I oktober forkælede jeg mig selv med lækker morgenmad og frokost – når man skriver bachelor er lidt selvforkælelse altså vigtigt.

untitled-design

Jeg fejrede min fødselsdag i selskab med ham her og blev ultimativt forkælet med lækker fødelsdagsgave, brunch, biograftur og masser af hygge.

14876117_10154674439614819_2145236973_o

Jeg fik indviet mit nye kamerastativ, som jeg glæder mig rigtig meget til at bruge når der skal tages billeder – skarpe billeder, here we come!

untitled-design

Jeg fejrede fødselsdag for både familie og veninder, hvilket gav mig anledning til at bage en masse lækre kager!

koldskåls panna cotta

Vandt jeg et gavekort til Arla Unika butikkerne for mit bud på kefir panna cotta. Så skal der spises lækker ost – haps!

14954356_10154674435009819_572515093_o

Besøgte vi fødevarefestivalen Aarhus Food Court, hvor vi drak lækker kaffe fra The Barn Berlin, og snakkede med en masse producenter om chokolade og is – hvor jeg blandt andet blev overbevist om at jeg da vist godt kan begynde af spare sammen til en større ismaskine.

græskar opskrifter

Oktober bød på masser af lækker græskar – blandt andet disse mega lækre fyldte spaghetti squash og en lækker pastaret med den mest cremede og lækre græskarsovs. Sidstnævnte får i opskriften på lige om lidt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *