Nyuddannet – og hvad så nu?


img_0339

Som de fleste af jer nok har opdaget (hvis i følger mig på instagram), så var jeg oppe og forsvare min bachelor i Global Nutrition and Health sidste torsdag, hvilket betyder at jeg nu er færdig med at være studerende. Og sådan rigtig bevæger mig ind i de voksnes rækker – selvom jeg faktisk ikke føler mig så voksen endnu. Men hold nu op hvor er det en dejlig følelse endelig at være færdig! Dagene inden eksamen var rent ud sagt forfærdelige for mig, da jeg var så mega nervøs og slet ikke kunne styre mine nerver. Men nu er det heldigvis overstået og dagen blev fejret med familien med lækker mad og masser af kage.

Men hvad skal der så ske nu? Hvad med job, karriere, fremtid osv? Det er i hvert fald et spørgsmål jeg har stillet mig selv ret mange gange det sidste stykke tid.

Lige nu står jeg ikke med et fuldtidsjob der venter, men jeg håber meget på ikke at skulle gå alt for længe herhjemme – selvom det nu er meget rart at holde lidt fri lige nu. Kender jeg mig selv ret, så kommer jeg dog hurtigt til at kede mig.

Jeg har heldigvis nogle småjobs og projekter så jeg ikke kommer til at kede mig alt for meget, og det er nu egentlig meget dejligt. Og ellers er der jo masser af tid til at lege i køkkenet og udvikle lækre opskrifter. Det klager jeg bestemt ikke over – og det gør min kæreste vist heller ikke.

Jeg regner dog med at kigge mig så småt rundt omkring efter jobmuligheder – og det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg håber at der et sted derude venter et job på mig, der lader mig arbejder med det jeg elsker allermest: madlavning, opskriftsudvikling, foodstyling og formidling. Selvom det måske ikke er det første job jeg kommer ud til, så håber jeg at det er noget fremtiden byder på engang. Og jeg vil da godt indrømme at jeg også håber at bloggen her kan hjælpe mig på vej. For jeg har skam ambitioner for Pilens Køkken – og det synes jeg er vigtigt at man tør sige højt. Altså ens drømme og ambitioner – for så tror jeg på at det bliver nemmere at arbejde på at nå dem.

Og hvorfor skriver jeg så det her indlæg? Vel egentlig for lige at give jer (og mig selv) en status – men også for at fortælle at det altså ikke er alle der lige har et fuldtidsjob stående og vente på dem når de er færdig. Og det er altså helt okay – det skal nok komme. Og hvis bare man er ihærdig og arbejder for det man brænder for, så skal man nok nå sine mål – også selvom man måske skal en anden vej end man havde regnet med fra starten af. Man lærer jo noget hele tiden.

Nu vil jeg nyde min frihed, bage nogle kager og så småt kigge mig rundt efter jobmuligheder. Og hvis nu i kender nogen der kunne bruge sådan en som mig – en kæmpe madnørd med skills indenfor madlavning, opskriftsudvikling og fotografering, så skriv endelig. Så bliver jeg mægtig glad <3

Kæmpe kram til jer allesammen – og stort tillykke til alle jer andre der lige er blevet færdige med jeres uddannelse. I er for seje! <3


 

2 Comments on Nyuddannet – og hvad så nu?

 1. Vivian Lorenzen
  25/01/2017 at 17:41 (7 år ago)

  Kreative Camilla. Dem der ansætter dig vinder i lotteriet. Tak for så meget dejligt mad gennem tiden.

  Svar
  • Pilen
   25/01/2017 at 17:43 (7 år ago)

   Tusind tak for de søde ord <3 Du er altid velkommen til at komme forbi til mere mad og kage 🙂 Knus

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *