10 ting du måske ikke vidste om mig


pilens køkken

Et indlæg af den lidt mere personlige slags – med 10 ting som i måske ikke vidste om mig. Jeg synes selv det er hyggeligt at blive inviteret med ind bag skærmen, og se hvem det er der står bag de forskellige blogs. Derfor har jeg også åbnet lidt op for Pilens Køkken og hvem jeg er – selvom det er lidt grænseoverskridende. Det har jeg gjort ved at dele 10 ting om mig selv – om alt og intet. Intentionen var egentlig at gøre det meget kortfattet, hvilket absolut ikke lykkedes.

Jeg håber dog at i vil læse med alligevel, og bagefter lægge en lille kommentar om hvem i er – hvor bor i, hvad laver i, interesser eller andet sjovt om jer selv?

Here we go:

….. Jeg er afhængig af god kaffe – hvilket nok skyldes min kærestes kaffenørderi. Når først man er vant til at drikke god kaffe hver dag, så smager maskinkaffe lige pludselig ikke så godt. Det kan dog hurtigt blive en dyr affære, når man sidder og skriver bachelor, og kan hælde litervis af kaffe ned i løbet af en dag.

….. Jeg roder virkelig meget i et køkken – min taktik er som regel at samle alt rodet i håndvasken, så det ikke fylder så meget. Til gengæld er det rimelig uoverskueligt når jeg så er færdig med mit bage- eller dessertprojekt. Heldigvis er min kæreste Jonas ret så god til at hjælpe med opvasken <3

….. Jeg har meget svært ved at sidde stille – i hvert fald for mange timer af gangen. Der skal helst ske noget det meste af tiden, og jeg er overbevist om at jeg altså bare er den type der ikke er egnet til at læse for mange studiebøger og skrive lange opgaver. Det kræver lidt for meget sidden stille hvis du spørger mig.

….. Jeg elsker fysisk aktivitet, og har prøvet diverse sportsgrene af igennem årene (og kan konstatere at jeg ikke er egnet til sportsgrene der involverer en bold). Lige nu står den dog mest på løb og yoga – og så elsker jeg SUP når solen skinner og vandet er fladt. Generelt er jeg vild med udendørs sportsgrene, hvor man kombinerer fysisk aktivitet med masser af frisk luft. Det kan også være tiltrængt når man bruger så mange timer i et køkken.

….. Jeg er en meget følsom person – det vil sige at jeg bliver meget påvirket af hvad der sker i mit liv og med de mennesker jeg har omkring mig. Jeg er desuden virkelig dårlig til at håndtere konflikter og kan ligge søvnløs hvis jeg er “uvenner” med nogen eller føler at der er noget galt. Nogle gange ville ønske at jeg var lidt bedre til bare at trække på skuldrene.

….. Jeg er snart færdig (til januar) med min uddannelse som professionsbachelor i Global Nutrition and Health – og jeg både glæder mig helt vildt til at blive færdig, men samtidig er det også lidt frygtindgydende. Jeg håber og krydser fingre for at jeg en dag kan komme til at arbejde med det jeg elsker allermest – nemlig opskriftsudvikling og madlavning.

….. På trods af min søde tand, så er jeg også ret vild med salte sager. Især chips har jeg virkelig en svaghed for. Hvis der er chips i vores hjem når andre som regel ikke at få nogen før jeg har slugt en hel pose. Ups.

….. Jeg er vild med at udsmykke mig selv med sort blæk – gerne af min dygtige tatovør Sigrid i København. Indtil videre har jeg 11 tatoveringer, og jeg tror bestemt der kommer flere med tiden. Det største problem er dog pengepungen, der ofte sætter en stopper for blæk-drømmene.

….. Jeg er virkelig dårlig til at lægge madplaner for mig selv – vores måltider herhjemme er virkelig lyst-baseret. Jeg kan sagtens have planlagt aftensmaden for en uge, men pludselig få lyst til noget andet. Og så er det altså ikke det på planen, der bliver handlet ind til.

….. Jeg er helt og aldeles forelsket i min kæreste Jonas som jeg har været sammen med i 2,5 år nu – og jeg elsker vores hverdag sammen i vores hyggelige lille lejlighed på Trøjborg i Århus. Her nyder vi hinandens selskab, kysser en masse, drikker tonsvis af god kaffe, og spiser kager og desserter i massevis.

2014-07-29-14-26-24Og så får i lige et lille kærlighedsbillede fra vores første ferie sammen – og ja, vi fandt hinanden på Tinder <3

Jeg håber i synes det var sjovt at læse med – selvom jeg fik skrevet lidt af en roman. Nu kunne jeg godt tænke mig at høre hvem i er der sidder ude bag skærmen?

Kærlige hilsner og mandagskram,
Pilen


6 Comments on 10 ting du måske ikke vidste om mig

 1. Birgitte Nielsen
  05/12/2016 at 08:48 (8 år ago)

  Dejligt at høre lidt om dig, meget imponeret over din madblog. Jeg er en noget ældre udgave af dig (55 år, sygeplejerske og ingen tatoveringer) med alderen lærer man at trække på skuldrene og hvile i sig selv. Jeg elsker mad specielt kager og desserter, derfor synes jeg særlig godt om din blog

  Svar
  • Pilenskoekken
   06/12/2016 at 09:21 (8 år ago)

   Kære Birgitte

   Tak for de søde ord – det er dejligt at høre at du følger med! Kager og desserter har også en helt speciel plads i mit hjerte <3

   Knus,
   Pilen

   Svar
 2. Lene T
  05/12/2016 at 14:21 (8 år ago)

  Det er altid hyggeligt at læse mere personlige blogindlæg, så man får en lille flig af personen bag;-)
  Du får lige et par trivia-facts om mig:
  47 år, mor til 3 drenge 12-21), uddannet indretnings- og møbelarkitekt, har arbejdet i møbelhus indtil for 6 mdr siden, hvor jeg blev sygemeldt med stress og angst pga en psykopatisk chef. Har løbet halv- og helmarathon, men bruger nu stort set al min tid i køkkenet, fordi det hjælper mig til at få det bedre, at nørde med dej og opskrifter. Jeg vil dog gerne i gang med at løbe igen og har en drøm om Berlin Marathon igen i 2017;-)

  Svar
  • Pilenskoekken
   06/12/2016 at 09:24 (8 år ago)

   Kære Lene

   Det er dejligt at i tager så godt imod de lidt mere personlige indlæg – det har jeg planer om at lave lidt mere af 🙂
   Hvor er det skønt at du kan bruge tiden i køkkenet til at få det bedre – og hvor ser dit bagværk også bare lækkert ud. Jeg drømmer også selv om at løbe Berlin Marathon en dag – jeg krydser fingre for at det lykkes dig i 2017 🙂

   Søde hilsner,
   Pilen

   Svar
 3. Kris
  05/01/2017 at 20:32 (8 år ago)

  Ej… Har du ikke haft en anden slags blog før? Mere modepræget?
  – Tror nemlig det var én af de allerførste blogs jeg læste for maaaaange år siden – er dog også vild med at du nu laver lækkerier. Glæder mig til at følge dig hos BD 🙂

  Svar
  • Pilen
   06/01/2017 at 12:39 (8 år ago)

   Hej Kris

   Ej hvor sjovt – jo jeg havde en modeblog et års tid i gymnasiet. Hvor hyggeligt at du også fulgte med den gang – og det gør mig så glad at du stadig følger med her <3

   Kram, Pilen

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *