Bloggen er flyttet


img_2841

Som nogen af jer måske allerede ved (hvis i har læst dette indlæg), så har jeg underskrevet kontrakt med Bloggers Delight og er nu blevet en del af deres premium bloggernetværk! Og jeg glæder mig så meget til at se hvad det kommer til at betyde for bloggens fremtid, som jeg fortsat har store ambitioner for.

Pilens Køkken er mit eget lille projekt, som jeg brænder virkelig meget for at kunne blive ved med at udvikle og lave godt indhold til. Og flytningen til Bloggers Delight er en del af den udvikling – og det giver mig en masse nye muligheder for at skabe spændende indlæg til jer derude. Jeg er SÅ stolt af hvor meget bloggen er vokset det sidste års tid, og jeg sætter virkelig meget pris på alle jer der følger med.

Bloggen er stadig den samme, og det er stadig mig der bare står i mit lille køkken og laver en masse lækre opskrifter som jeg gerne vil dele med jer. Udseendet har ændret sig en smule på bloggen, men overordnet er det stadig det samme – lige pt virker mit opskriftsindex ikke, men jeg arbejder på at få det fikset hurtigst muligt.

Jeg håber virkelig at i vil tage godt imod flytningen, og at i stadig vil følge med her i Pilens Køkken.

Masser af kagekram og søde hilsner fra Pilen <3


 

2 Comments on Bloggen er flyttet

 1. Benedicte
  24/01/2017 at 17:40 (7 år ago)

  Hej Pilen! Er rigtig glad for at læse din fine blog, og dejligt med indlæg ofte! Nu må jeg høre! Hvad er det du holder i hænderne på ovenstående billede?

  Mvh. Benedicte

  Svar
  • Pilen
   24/01/2017 at 17:43 (7 år ago)

   Kære Benedicte

   Tak for de søde ord – og tusind tak fordi du følger med. Det gør mig så glad! Det er min kæreste der holder en lille Cannelé Bordelais kage – en fransk kage, der smager helt fantastisk. Vi købte denne på et marked i Berlin 🙂

   Kærlige hilsner og kram fra Pilen

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *