Tilbageblik på 2016


Godt nytår! Jeg håber i alle er kommet godt ind i år 2017 – vi fejrede det med masser af lækker mad, bobler og sne her i Saalbach.

I stedet for et tilbageblik på december måned får i et tilbageblik på år 2016 – for det har virkelig været et skønt år med masser af dejlige begivenheder og lykkestunder med venner, kæreste og familie. Og så har det været et år hvor der er sket rigtig meget i forhold til bloggen. Jeg synes virkelig det er vildt at kigge tilbage på mine billeder for 1 år siden – wow der er sket meget!

2016 var året hvor:

…Jeg sprang ind i det nye år i de østrigske alper med min dejlige kæreste Jonas. Det er den bedste nytårstradition som vi nu har gentaget i 3 år – og jeg håber at den fortsætter de næste mange år.

…Jeg afleverede mit bachelorprojekt – wow det var vildt at afslutte noget man havde arbejdet på SÅ længe. Og så var og er det mega nervepirrende sådan snart at være færdig med uddannelse og skulle ud i det rigtige voksenliv. Skal bare lige have den der mundtlige eksamen overstået – er rimelig nervøs kan jeg godt fortælle jer. mundtlige eksamener er ikke ligefrem min favorit disciplin!

…Jeg løb et marathon på 3.11 og et halvmarathon på 1.26 – et vanvittigt løbeår den første halvdel af 2016. Nogle resultater jeg er mega stolt af, og nogle tider som helt sikkert skal slåes engang i fremtiden.

…Jeg havde den fedeste praktikperiode hos Karolines Køkken, hvor jeg lavede en masse opskriftsudvikling og projektarbejde med Arla Food Fest og Food Festival. Det var 3 virkelig gode måneder, hvor jeg lærte helt vildt meget og mødte de rareste mennesker.

…Jeg rejste til Berlin med Jonas for 2. gang – vores absolutte yndlings storby (i hvert fald indtil videre). Berlin har bare alt når det kommer til lækker kultur, hyggelige bydele og mega lækker mad og kaffe! Husk at læse min Berlin guide hvis du planlægger en tur til den fantastiske by i det nye år.

…lejligheden (og specielt køkkenet) blev invaderet af ualmindelig meget kaffegrej (Jonas har ingen stopklods når det gælder kaffeudstyr), bageudstyr (her er det så mig der ikke kan stoppe) og regi til fotos. Jeg tror snart vi bliver nødt til at tage soveværelset i brug til opbevaring af køkkenudstyr. Det er begyndt at blive ret så presset.

…Jeg lavede bryllupslagkage sammen med min kusine til hendes bryllup – en kage som blev over alt forventning, men som også kostede en hel uges arbejde og mindre nattesøvn. Det var dog det hele værd!

…Jonas og jeg holdte vores første jul sammen hos min familie. Det var helt fantastisk hyggeligt og en virkelig skøn følelse ikke at sidde og savne sin kæreste juleaften <3

…Jeg var med Analogisk Kaffe til Aarhus Volume og servere kaffe og kage for en vanvittig mængde mennesker. Det var SÅ sjovt, og jeg håber at vi kommer til at deltage i mange flere events i 2017!

…Jeg lavede så ualmindeligt mange kager og desserter i mit lille køkken – hvilket har fået mig til at indse at jeg virkelig trænger til noget mere plads i det køkken. Det er alt for lille til al kagebageriet – når vi engang skal flytte i noget større så er køkkenet altså første prioritet!

…Jeg lavede nogle nye favoritter i Pilens Køkken – her kan jeg nævne den klassiske jordbærtærte, kæmpe kanelsneglen, den lækreste hasselnøddetærte med mælkechokolade, de famøse luksus træstammer, hjemmelavede snebolde og kanelsneglekagen med vaniljecreme.

…Jeg underskrev kontrakt med Bloggers Delight! Bloggen bliver flyttet snarest muligt i det nye år, og jeg glæder mig til at blive en del af Bloggers Delight og at se hvad 2017 kommer til at byde på for bloggen. Jeg har nemlig masser af idéer, ambitioner og fremtidsønsker for Pilens Køkken.

Og sidste men ikke mindst vil jeg bare sige TUSIND TAK til alle jer der følger med, synes godt om, kommenterer eller bare kigger forbi i ny og næ. Det betyder så meget at der er nogen derude der følger med, og jeg bliver så vanvittig glad indeni når jeg ser mine opskrifter i brug og når i kommer med feedback. TAK <3

Jeg håber at i alle havde en dejlig og festlig aften i går – nytårskram herfra <3


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *