Hjemmebagte makroner


makroner
Lækre og sprøde hjemmebagte makroner, der kan bruges i alverdens desserter som fx gammeldags æblekage eller trifli. Hjemmebagte makroner er super lette at lave, og smager SÅ meget bedre end den købte variant.

Så er det altså slut med købemakroner – selvom jeg faktisk nærmest aldrig har købt makroner, da jeg virkelig ikke har brudt mig om den meget meget søde kage. Til gengæld er jeg vild med den hjemmebagte variant. Den er stadig sød, men den smager så meget bedre af ægte mandler og ingen kunstige smagsgivere. Og så er det seriøst så let at bage makroner at når du først har gjort det en gang, så er jeg ret sikker på at du ikke kommer til at købe makroner igen.

Jeg håber i kan bruge opskriften – her i weekenden kommer der i hvert fald en lækker sommerdessert, hvor de lækre hjemmebagte makroner indgår <3

Søde kram, Pilen <3


Makronerne er inspireret af spisestuen.

INGREDIENSER (ca 30 stk)

1 æggehvide
100 g sukker
50 g brun farin
65 g mandler (eller 30 g mandler + 30 g ristede og afskallede hasselnødder)

FREMGANGSMÅDE

Blend mandler til mandelmel (eller mandler og hasselnødder hvis du bruger en blanding). Tilsæt sukker, brun farin og en æggehvide og blend det til en ensartet dej.

Kom dejen i en sprøjtepose med en stor rund tylle og tryk ca 30 små dutter ud på en bageplade med bagepapir – husk mellemrum mellem dem – og bag dem i 23-25 min ved 150 grader varmluft. De skal blive gyldne og vokse en del i størrelsen.

Lad makronerne køle af inden de skal bruges til fx trifli, gammeldags æblekage eller andre desserter.


2 Comments on Hjemmebagte makroner

  1. Marianne
    22/06/2019 at 11:26 (4 år ago)

    Kan man bruge færdigt mandelmel, og ifald hvor meget. ( til makronerne)

    Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Hjemmebagte makroner

  1. […] godt sammen med isen. Du kan godt skyde genvej og købe makroner – men prøv at lige at se her hvor let det egentlig er selv at bage makroner. Og så smager de bare meget bedre end den købte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *