Besøg hos Retour Steak Aarhus

retour steak anmeldelse

Sidste weekend havde min søde kæreste inviteret på middag hos Retour Steak Aarhus – vi havde på forhånd besluttet at vi ville ud og have bøf bearnaise, men vidste ikke om vi skulle vælge Köd, Mash eller Retour Steak. Valget faldt på Retour efter at have tjekket menuen flere gange, og da de også praler med at have den bedste bearnaise måtte vi simpelthen smage om det nu kunne passe.

Og jeg kan vist roligt sige at vi ikke fortrød vores valg – det var den absolut bedste bearnaise jeg nogensinde har fået. Og generelt smagte maden virkelig dejligt.

Til forret bestilte vi en halv hummer med mayo og citron og en gang kammuslinger med blomkål og brunet smør. Hummeren smagte dejligt, men det var kammuslingerne der virkelig vandt i denne omgang. Kombinationen af perfekt stegte kammuslinger, blomkål på flere forskellige måder, brunet smør og de ristede hasselnødder var helt fantastisk. Og en af de bedste forretter jeg nogensinde har fået.

retour steak anmeldelse

Til hovedret bestilte vi begge ribeye med fritter og bearnaise – en klassiker der var virkelig veltilberedt og smagfuld. Bøffen var stegt perfekt og den havde en virkelig lækker stegeskorpe, fritterne var lækre sprøde og bearnaisen den bedste jeg endnu har smagt. Bearnaisen var faktisk bedre end den vi selv laver herhjemme (som ellers også er virkelig god) – så det er bare endnu et godt argument for at besøge Retour Steak igen.

Det er desuden bonus at man må få al den bearnaise og fritter man har lyst til – vi benyttede os i hvert fald af at bestille ekstra af den lækre bearnaise. For sovs skal man aldrig gå ned på.

Til dessert fik vi serveret to søde små cannellés bordelais for os. Hvilket var ret så heldigt eftersom jeg elsker cannellés – efter at have smagt den søde karamelliserede kage sidste år i Berlin har jeg virkelig drømt om at sætte tænderne i sådan en igen. Så det var en glædelig overraskelse at afslutte middagen med sådan en lækker sag. Den smagte lige som den skulle – den var sej og karamelliseret på ydersiden og lækker blød og luftig i midten. Har du ikke smagt cannellés vil jeg virkelig anbefale at bestille sådan en – den ser ikke ud af meget, men den vinder så meget på smagen!

Alt i alt var det en virkelig lækker middag og bestemt ikke sidste gang jeg besøger Retour Steak. Betjeningen kunne vi bestemt heller ikke klage over, hvilket trækker helhedsoplevelsen endnu mere op. Rare og hurtige tjenere der også gerne fik en lille snak om maden – hvilket jeg er fan af. Der er ikke noget bedre end folk der er passionerede om det de laver, hvilket virkelig skinnede igennem i betjeningen.

Det eneste minus jeg har at sige om Retour Steak er at jeg ikke er så vild med indretningen. Det er nok en smagssag, men jeg manglede lidt “hygge” over lokalerne. Det skal dog siges at det bestemt ikke afholder mig fra at besøge Retour Steak igen – for jeg skal helt sikkert tilbage og sætte tænderne i deres dejlige bøf bearnaise. Gerne med kammuslinger til forret – og en cannellé til dessert.

Hvis du gerne vil ud og have en lækker bøf bearnaise i Aarhus, så får Retour Steak mine varmeste anbefalinger. Velsmagende mad, god betjening og alt i alt en dejlig madoplevelse.

retour steak aarhus

Se deres menu på Retour Steak Aarhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *