Velkommen til Pilens Køkken

IMG_3246IMG_3150IMG_3134

Det er med sommerfugle i maven at jeg endelig kan byde jer velkommen i Pilens Køkken! Jeg har glædet mig helt vildt til endelig at kunne dele mine opskrifter og mine madoplevelser med jer her på bloggen. Jeg har længe gået med en lille drøm om at starte min egen blog og mit eget madeventyr, og jeg glæder mig til at se hvor det bærer hen.

Jeg elsker mad! Jeg er kæmpe madentusiast og jeg er tosset med alt hvad der har med mad at gøre – at lave mad, snakke om mad, læse om mad og selvfølgelig at spise mad. Heldigvis bruger jeg også en masse tid på at lave mad og jeg elsker at dele mine madoplevelser med kæreste, venner og diverse madklubber som jeg deltager i.

Jeg har en forkærlighed for kager og søde sager, men i vil også finde opskrifter på lækker hverdagsmad, brød og andre spiselige lækkerier. Jeg elsker at stå i køkkenet, og jeg har typisk en hel liste med idéer der bare venter på at blive testet i mit lille køkken. Det er sjældent at man ikke finder en kage eller andet sødt i mit hjem, men heldigvis har jeg en kæreste, familie, venner og kollegaer som elsker at agere smagsdommere på mine kreationer.

Det er vigtigt for mig at bruge gode råvarer og lækker kvalitet i mine opskrifter. Jeg har også en mindre svaghed for Valrhona chokolade og Johan Bülow lakrids, men i kan sagtens bruge lige det i kan lide og har liggende i køkkenskabet. Alle skal kunne være med!

I vil nok opdage at der allerede ligger en lille bunke opskrifter her på bloggen. Det er opskrifter som jeg tidligere har udgivet på Woman.dk hvor jeg også agerer madskribent. Tag endelig også et kig på disse, hvor jeg blandt andet byder på hjemmelavede Twix barer, pistaciemazarin og græskarlasagne.

Nu håber jeg at i også får lyst til at gå i køkkenet og prøve opskrifterne af – jeg glæder mig til at høre om jeres køkkenoplevelser og at se jeres bud på mine opskrifter!

Velkommen til Pilens Køkken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *