Bland hvedemel, flormelis, salt og bagepulver i en stor skål.
Tilsæt smørret og smuldr det sammen med melblandingen til konsistens som groftrevet parmesan. Der må godt være lidt mindre stykker smør i dejen, men ikke alt for store klumper.
Tilsæt kærnemælk og piskefløde og saml dejen kort med hænderne. det gør ikke noget at dejen er lidt klistret.Drys en bordplade med mel og rul dejen ud til ca 1 cm tykkelse på bordpladen og fold den over sig selv, så du har 3 lag (samme metode som når man laver wienerdej). Gentag udrulning og foldning 2 gange mere. Drys med lidt mel undervejs så dejen ikke klistrer fast til bordet. Sørg for at dejen fortsat er kold og at du kun arbejder nænsomt med dejen.
Rul dejen ud til ca 1,5 cm tykkelse. Stik runde scones ud med en 6-7 cm rund udstikker.
Bag dine scones i 10-12 minutter ved 200 grader varmluft.
Lad dine scones køle af inden de fyldes med lemoncurd og flødeskum.