Rist mandlerne i en 200 grader varm ovn i ca 5 min til de får lidt farve. Lad dem køle helt af, og blend dem herefter med melet til fint mandelmel i en blender/minihakker.
Pisk marcipan, sukker og det bløde smør til en cremet og lys masse - det skal piskes godt!
Tilføj æggene, et ad gangen, mens du stadig pisker godt i dejen. Når alle æggene er tilsat piskes dejen godt igennem til den er lyd og luftig.
Vend mandelmelet der er blendet med hvedemelet og et nip salt i din dej. Sørg for der ikke er klumper i dejen. Kom dejen i en sprøjtepose.
Smør et tykt lag hindbærmarmelade på den forbagte mørdejsbund (jeg brugte 350-400 g marmelade).
Klip et hul i sprøjteposen og sprøjt nu mazarinmassen udover hindbærmarmeladen uden at presse dejen ned i marmeladen. Jeg sprøjtede lange baner af dej og jævnede forsigtigt overfladen med en ske bagefter - det er vigtigt at man ikke presser på dejen og får det blandet sammen med marmeladen, da der jo gerne skulle være et tydeligt lag af hindbærmarmelade under dejen.
Bag kagen ved 180 grader traditionel ovn i 20-25 min. Overfladen må gerne blive let gylden - tjek med en pind efter 20 min at mazarinmassen er færdig - hvis den stadig er rå kan du give den 2-5 min mere. Men sørg endelig for at den kun lige sætter sig, så kagen er lækker og saftig.
Lad kagen køle helt af i køleskabet.