En lille (stor) nyhed herfra – der er en der skal være storesøster


Og som du nok allerede har fundet ud af, hvis du følger med på instagram, så er det altså Carla der skal være storesøster. Og det betyder altså at jeg går og gemmer på en lille mini i maven – som alligevel efterhånden fylder ret meget.

Det går altså hurtigt her anden gang – allerede i uge 8 kunne jeg ikke passe mine jeans længere, hvilket har givet anledning til adskillige tøjkriser de sidste par måneder. Men nu hvor det ligesom er offentligt, og familie og venner ved at vi skal have en lille baby igen, så er det altså lidt lettere at klæde sig på.

Men here you go – første rigtige billede af babybulen (som jeg synes vokser med raketfart for tiden!). Jeg synes tiden flyver afsted, hvilket også betyder at jeg ikke rigtig har fået taget nogle billeder af maven undervejs. Der er ligesom ikke rigtig den samme tid, når man prøver at jonglere arbejde, blog, kæreste og en 1,5-årig med masser af krudt i røven. Og når man samtidig er utrolig gravid-træt hele tiden.

I dag siger min app 15+5, hvilket jo altså betyder at jeg er i uge 16 – og til dem der regner hurtigt, så betyder det altså også at mini gerne skulle komme til verden i slut februar – gerne lidt over en uge efter Carlas fødselsdag, så vi ikke ender med en dobbelt fødselsdag. Men lad os nu se, det er jo aldrig til at vide om det bliver før eller efter den famøse terminsdato.

Det betyder også at der kommer til at være 2 år imellem de to, og det er bare lige som det skal være. Vi kunne ikke være gladere, og vi glæder os så meget til at give Carla den gave at skulle være storesøster. Omend vi godt er klar over at det sikkert også kommer til at byde på sine små udfordringer – men det tager vi nu med løftet pande og vi glæder os til det hele <3

Og nu til det store spørgsmål (eller det kommer selvfølgelig an på om man er lige så nysgerrig anlagt som vi er herhjemme!) – men hvad er kønnet? Måske i kan se det på scanningsbilledet, som er fra kønsscanningen?

Jeg var i hvert fald ikke i tvivl og kunne se det så snart den søde jordmoder begyndte at scanne – jeps, det er en DRENG! Så det er altså lillebror vi venter på, og vi er bare så glade.

Det var en lille glædelig nyhed herfra – måske der kommer lidt babyrelaterede indlæg indimellem, men dem kan i jo sortere fra og til som i lyster. Vi har det godt og glæder os helt vildt til at møde lillebror til februar <3


2 Comments on En lille (stor) nyhed herfra – der er en der skal være storesøster

 1. Tina
  11/09/2019 at 21:03 (4 år ago)

  Tillykke til Carla som storesøster og til jer med en lille babydreng 🙂
  Glæder mig til at høre meget mere 🙂

  Svar
  • pilenskoekken90
   12/09/2019 at 06:25 (4 år ago)

   Tusind tak <3

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *