Smelt smørret i en gryde. Hak amber chokoladen groft og rør det ud i det smeltede smør så smør og chokolade smelter sammen til en ensartet blanding.
Pisk æg og rørsukker lyst og luftigt.
Vend chokoladesmørret i æggesnapsen.
Blend 90 g af hasselnødderne til fint nøddemel, og blend de sidste 30 g groft.
Vend hasselnødder, appelsinskal og salt i dejen.
Fordele dejen i små muffinsforme - jeg har linket til hvilke forme jeg bruger længere oppe i indlægget, og jeg fylder disse forme halvt op.
Bag kagerne ved 180 grader traditionel ovn i 20-25 min. Pas på at de ikke får for meget.
Vend kagerne forsigtigt ud af silikoneformen og lad dem afkøle helt - gerne på køl.
Smelt den mørke chokolade og rør smørret ud i chokoladen.
Top de afkølede kager med en god klat mørk chokolade og drys med lidt hakkede hasselnødder, lidt chokoladekugler og guldstøv.