Foccacia med surdej, timian og cherrytomater

Og så kom Carla – en lille hilsen fra barselsboblen


img_3493

Velkommen til verden Carla <3

Søndag d. 18 februar 2018 kl 21.45 kom Carla til verden – 2945 gram fordelt på 49 cm og intet mindre end ren perfektion, hvis i spørger hendes forældre. Det er det største jeg nogensinde har oplevet og den der ubetingede kærlighed til det lille menneske vokser kun dag for dag. Vi nyder hvert eneste sekund her i barselsboblen, og vi nyder at lære vores lille datter at kende lidt bedre for hver dag der går.

Carla valgte at komme til verden tre dage før termin – hvilket absolut ikke gjorde mig noget, da vi var begyndt at blive ret så utålmodige efter at møde vores lille pige. Fødslen gik rigtig godt og vi følte os i virkelig gode hænder under hele forløbet, med den sejeste jordemoder der hjalp Carla til verden.

Jeg ville egentlig bare lige give en lille update her fra barselsboblen, og lade jer vide at vi alle har det skønt og bare nyder vores nye tilværelse som en lille familie. Jeg har lidt opskrifter i gemmerne til jer, men der bliver nok lidt mindre aktivitet her på bloggen det næste stykke tid, da jeg gerne vil bruge så meget som muligt tid med min lille familie de næste par uger <3

Rigtig god dag til jer alle – og masser af lykkelige kram fra en nyudklækket mor <3

img_3487


 

   

6 kommentarer

 • Hun da bare det mest bedårende. Stort tillykke med hende igen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  WAUW så fin hun er og et kæmpe stort tillykke med familie forøgelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Gud, hvor er hun dog fin! Jeg er pjattet med hende! 😍 Stort tillykke med hende – dejligt, I har det godt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pilen

   Tusind tusind tak kære Signe – vi er også ret så pjattede med hende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foccacia med surdej, timian og cherrytomater