Tapas – og et lille ostetip


tapas

I går afleverede Jonas sin bachelor-opgave, hvilket betød at vi selvfølgelig skulle fejre det med lidt lækkert mad. Hvor er det skønt endelig at have sin kæreste tilbage – det lyder måske lidt ynkeligt, men det har faktisk været lidt hårdt at han har været så meget væk og siddet så meget med den opgave. Så jeg er nok mindst lige så glad for at det nu er overstået som han er.

Men det blev fejret med en virkelig lækker omgang hjemmelavet tapas med lækkert brød, masser af ost, pølse og oliven – og ikke mindst burrata. Hvis du ikke ved hvad burrata er kan jeg fortælle at det er en mozzarella lignende ost der har en nærmest flydende virkelig cremet midte. Vi smagte det for første gang i Berlin, og sidenhen har jeg søgt efter osten med lys og lygte her i Århus. Så begejstringen ville ingen ende tage da jeg faldt over osten i min lokale føtex.

Derfor et lille tip herfra – hvis i ikke har smagt burrata (eller hvis i kender den og er lige så begejstret for den som mig), så skynd dig forbi din lokale føtex efter en burrata. Jeg fandt den i Føtex Guldsmedgade i Århus.

Burrata er lækker i sig selv, og smager efter min mening allerbedst med solmodne tomater, en lækker pesto og godt brød. Mere skal der faktisk ikke til.

burrata med tomater

Jeg tror måske jeg allerede i dag vil ned efter endnu en burrata ost – bare fordi man aldrig ved hvor længe de bliver ved med at forhandle den. Og fordi jeg synes at vi trænger til endnu mere oste-forkælelse herhjemme.

Så stopper jeg også med ostesnakken, og ellers vil jeg bare ønske jer alle en dejlig tirsdag herfra <3

burrata


 

4 Comments on Tapas – og et lille ostetip

 1. Charlotte
  14/06/2017 at 20:50 (6 år ago)

  Hvilken Føtex var det mon? Og hvad måtte du give for sådan en fætter? Har ledt efter burrata i Århus MEGET længe 😍

  Svar
  • Pilen
   15/06/2017 at 07:47 (6 år ago)

   Det var Føtex i Guldsmedgade – håber de har flere tilbage! 🙂 <3

   Svar
 2. Kristina
  15/06/2017 at 07:31 (6 år ago)

  Lidl har tilbud på burrata (og andre italienske lækkerier) i denne uge 😄

  Svar
  • Pilen
   15/06/2017 at 07:48 (6 år ago)

   Tak for tippet Kristina – den må jeg prøve, da der jo kan være stor forskel! <3

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *